افزونه جلالی را نصب کنید. 8 محرم 1448 Tuesday, 23 June , 2026
1

ایران در تولید روغن ترانسفورماتور به خودکفایی رسید

  • کد خبر : 5079
  • ۲۹ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۸:۰۸
ایران در تولید روغن ترانسفورماتور به خودکفایی رسید
مدیرعامل گروه صنعتی ایران ترانسفو گفت: کشور در تولید روغن ترانسفورماتورهای فوق توزیع و قدرت در زنجان به خودکفایی رسید.

به گزارش نه وار نیوز به نقل از ایرنا ، مرتضی عبدالهی افزود:‌ پیشتر در ترانسفورماتورهای تولید داخل، روغن موتورهای خارجی تزریق می شد که بعد از ۴۷ سال گروه صنعتی ایران ترانسفو این محصول را به تولید داخل رساند.

 

وی یادآور شد: با ساخت این محصول سالانه بیش از هفت هزار و ۵۰۰ تن واردات آن با ارزبری ۱۵ میلیون یورو جلوگیری می شود.

 

عبداللهی اظهار داشت:سالهای قبل خط تولید این روغن در استان زنجان راه اندازی شده بود که پس از اخذ تاییدیه لازم از آزمایشگاه‌های داخلی و خارجی، روغن تولید داخل در ترانسفورماتور فوق توزیع تزریق شد و این محصول تحت بار قرار گرفت.

 

وی تصریح کرد: با تولید ترانسفورماتوری که حاوی روغن های داخلی است و نصب آن در شبکه برق منطقه ای زنجان برای اولین بار استفاده از روغن های ساخت داخل در شبکه های فوق توزیع نهادینه شد.

 

عبداللهی گفت: گروه صنعتی ایران ترانسفورماتور توانسته است دو برابر میزان مورد نیاز کشور روغن ترانسفورماتورهای شبکه برق را تامین کند.

 

وی افزود: این روغن نیاز خارجی کشور را رفع و در شرایط موجود به تاب آوری کشور و استفاده از محصول داخلی کمک می کند.

 

عبداللهی یادآور شد: ایران بزرگترین تولید و صادرکننده ترانسفورماتور در غرب آسیاست که با تولید این روغن موتور نیز به خودکفایی کامل رسید.

لینک کوتاه : https://navarnews.ir/?p=5079

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 5در انتظار بررسی : 5انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.