افزونه جلالی را نصب کنید. 28 جماد أول 1448 Sunday, 8 November , 2026
♥0

۲۵۰۰ کیلومتر از محورهای مواصلاتی زنجان ایمن‌سازی شد

  • کد خبر : 6510
  • 16 آبان 1405 - 19:14
۲۵۰۰ کیلومتر از محورهای مواصلاتی زنجان ایمن‌سازی شد
رئیس اداره ایمنی اداره کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان زنجان از اجرای ۲ هزار و ۵۰۰ کیلومتر خط‌کشی در محورهای اصلی، فرعی و روستایی استان خبر داد.

به گزارش نه وار نیوز به نقل از فارس ، سید جلال خلیلی، رئیس اداره ایمنی اداره کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان زنجان اظهار داشت: طی ماه‌های اخیر، اقدامات گسترده‌ای در راستای ارتقای ضریب ایمنی محورهای مواصلاتی استان صورت‌گرفته که از جمله آن‌ها می‌توان به اجرای ۲۵۰۰ کیلومتر خط‌کشی در راه‌های اصلی، فرعی و روستایی اشاره کرد.

رئیس اداره ایمنی اداره کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان زنجان با اشاره به سایر پروژه‌های ایمن‌سازی راه‌ها افزود: در این مدت، ۱۵ کیلومتر حفاظ (گاردریل) و ۵ کیلومتر نیوجرسی (حفاظ بلوکی بتنی) نصب و اجرا شده است. همچنین نزدیک به ۵۰۰۰ مورد نصب تابلو آشکارسازی محورها و نقاط پرحادثه صورت‌گرفته است.

وی در خصوص هزینه‌های بخش روشنایی و تجهیزات ایمنی تصریح کرد: در حوزه نگهداری روشنایی معابر و محورها، اعتباری بالغ بر ۱۰ میلیارد تومان هزینه شده و نگهداری چراغ‌های چشمک‌زن نیز با اعتباری معادل ۳ میلیارد تومان در مدت ۶ماهه انجام‌گرفته است.

خلیلی همچنین درباره هزینه‌های خط‌کشی محورها توضیح داد: با درنظرگرفتن هزینه حجم ۲ هزار و ۵۰۰ کیلومتری، اعتباری در حدود ۷۰ میلیارد تومان به این بخش اختصاص‌یافته است، تغییر نقوش و به‌روزرسانی تابلوهای اطلاعاتی با ۳۰۰ مترمربع نیز از دیگر اقدامات اجرایی در این مدت بوده است.

رئیس اداره ایمنی اداره کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان زنجان در خصوص علت ایجاد فاصله زمانی بین آسفالت محور و خط‌کشی آن، دو دلیل فنی و تخصصی را برشمرد و گفت: به دلیل وجود مواد و حلال‌های نفتی در آسفالت تازه، اگر بلافاصله اقدام به خط‌کشی شود، حلال‌های موجود، رنگ را در خود حل کرده و خطوط اجراشده کیفیت خود را ازدست‌داده و از بین می‌روند که بر همین اساس، لازم است حدود یک ماه به آسفالت فرصت داده شود تا حلال‌های سطحی تبخیر و خارج شوند، سپس عملیات خط‌کشی انجام گیرد.

وی عنوان کرد: دلیل دوم مربوط به محورهایی است که عملیات آسفالت‌ریزی آن‌ها در دولایه انجام می‌شود و در این محورها، پس از اتمام لایه نخست، از خط‌کشی خودداری می‌شود تا پس از اجرای لایه دوم، خط‌کشی نهایی و اصولی صورت پذیرد تا ماندگاری و کارایی لازم را داشته باشد.

لینک کوتاه : https://navarnews.ir/?p=6510

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0