افزونه جلالی را نصب کنید. 19 ربيع ثاني 1448 Thursday, 1 October , 2026
♥36
مدیر کل کمیته امداد استان زنجان :

ایجاد ۱۱۰۰ فرصت شغلی در استان زنجان

  • کد خبر : 1637
  • 27 شهریور 1402 - 18:35
ایجاد ۱۱۰۰ فرصت شغلی در استان زنجان
مدیر کل کمیته امداد استان زنجان گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون یک هزار و ۱۰۰ فرصت شغلی در استان زنجان ایجاد شده است.

به گزارش پایگاه خبری- تحلیلی نه وار نیوز روح اله صالحی با اشاره به اینکه تعهد امسال کمیته امداد ایجاد حدود ۵ هزار و ۸۰۰ فرصت شغلی است، اظهار کرد: از ابتدای سال تاکنون ۱۱۰۰ فرصت شغلی در استان ایجاد شده است.

وی افزود: برای نیل به اهداف کمیته امداد در حوزه ایجاد درآمد پایدار برای مددجویان عزیز تحت حمایت این نهاد یک الگوی منحصر به فرد در بحث اشتغال را پیاده‌سازی می‌کند.

صالحی با اشاره به بازدیدهای مستمر این نهاد از طرح‌های اشتغال و پیگیری برای پایدار بودن طرح‌ها اضافه کرد: در حال حاضر بیش از ۱۵ هزار طرح اشتغالزایی تحت نظارت کمیته امداد استان زنجان قرار دارد که خدماتی از قبیل مشاوره شغلی و بازاریابی را دریافت می‌‎کنند.

مدیرکل کمیته امداد استان زنجان همچنین به استفاده از ظرفیت پشتیبان و تسهیل گران اشتغال در قالب راهبران شغلی نیز اشاره کرد و گفت: در حال حاضر ۴۰ راهبر شغلی با کمیته امداد استان زنجان همکاری دارند.

لینک کوتاه : https://navarnews.ir/?p=1637

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0