افزونه جلالی را نصب کنید. 22 صفر 1448 Thursday, 6 August , 2026
0

اعزام ۲۵ زنجانی به بازی‌های آسیایی و پاراآسیایی ناگویا

  • کد خبر : 5349
  • 23 تیر 1405 - 20:20
اعزام ۲۵ زنجانی به بازی‌های آسیایی و پاراآسیایی ناگویا
مدیرکل ورزش و جوانان استان زنجان گفت: احتمال حضور ۲۵ ورزشکار و عضو زنجانی در بازی‌های آسیایی و پاراآسیایی ناگویا ۲۰۲۶ در آستانه قطعی شدن است و این تعداد حدود یک هشتم کاروان اعزامی ایران را تشکیل خواهد داد.

به گزارش نه وار نیوز به نقل از فارس ، اسلام محمدی‌پور، مدیرکل ورزش و جوانان استان زنجان در دومین جلسه تخصصی کارگاهی ستاد بیستمین دوره بازی‌های آسیایی و پنجمین دوره بازی‌های پاراآسیایی ناگویا ۲۰۲۶ که در سالن جلسات اداره‌کل برگزار شد، با بیان اینکه احتمال حضور ۲۵ نفر از زنجان در بازی‌های آسیایی و پاراآسیایی ناگویا در آستانه قطعی شدن است، اظهار کرد: کاروان ورزشی ایران در این دوره از رقابت‌ها با ترکیبی کاملاً کیفی و متشکل از ورزشکارانی با شانس بالای کسب مدال اعزام خواهد شد و به همین دلیل تعداد نفرات اعزامی نسبت به دوره‌های گذشته کاهش یافته است.

مدیرکل ورزش و جوانان استان زنجان با اشاره به اینکه این تعداد حدود یک ششم یا یک هشتم کاروان اعزامی کشور را تشکیل خواهد داد، افزود: ورزشکارانی همچون آیسان شوریده در رشته بدمینتون برای نخستین‌بار در تاریخ ورزش کشور به عنوان بانوی ایرانی در بازی‌های آسیایی حضور پیدا می‌کنند که این موضوع از افتخارات استان زنجان محسوب می‌شود.

وی با تأکید بر اینکه خروجی همه فعالیت‌های اداره‌کل و هیأت‌های ورزشی در حوزه قهرمانی باید کسب مدال باشد، گفت: در دو ماه باقی‌مانده تا اعزام، تمام تمرکز مجموعه ورزش استان باید بر حمایت همه‌جانبه از ورزشکاران باشد.

محمدی‌پور ادامه داد: تقویت روحیه و انگیزه ورزشکاران، ارائه مشاوره‌های مستمر، تأمین مکمل‌های مورد نیاز، پیگیری خدمات فیزیوتراپی، ارتوپدی و سایر خدمات پزشکی در صورت لزوم، همچنین تأمین نوبت‌های استخر، جکوزی و دیگر امکانات رفاهی باید در اولویت قرار گیرد.

مدیرکل ورزش و جوانان استان زنجان با بیان اینکه ورزشکاران اعزامی در دو ماه آینده با چالش‌های مختلفی روبه‌رو خواهند شد، تصریح کرد: لازم است با پایش مستمر وضعیت روانی آنان از طریق ارتباط تلفنی، دیدار حضوری، ارتباط با دوستان، مربیان و خانواده‌ها، از بروز نگرانی‌ها و استرس‌هایی مانند ترس از آسیب‌دیدگی جلوگیری شود.

وی با اشاره به تأثیر قابل‌توجه پاداش‌های پیش از اعزام بر روحیه ورزشکاران، بر پرداخت به‌موقع حقوق ماهانه ورزشکاران فیکس تأکید کرد و افزود: هیئت‌های ورزشی برنامه اردوهای ورزشکاران را در اختیار اداره کل قرار دهند تا بازدیدهای منظم مدیرکل و سایر مسئولان از اردوها انجام شده و با اهدای هدایا از ورزشکاران تقدیر شود.

محمدی‌پور حضور مسئولان در منازل ورزشکاران، حتی در صورت عدم حضور خود ورزشکار را اقدامی مهم دانست و گفت: تجلیل از والدین این قهرمانان، بازخورد روانی بسیار مثبتی برای آنان پیش از اعزام خواهد داشت.

وی با بیان اینکه اداره کل ورزش و جوانان از طریق صندوق توسعه اجتماعی ورزش به مدیریت معاون اقتصادی استاندار، با تمام توان پیگیر جذب اعتبارات و حمایت‌های مالی است، ابراز امیدواری کرد: شرکت‌ها و دستگاه‌های اجرایی عضو این صندوق با عمل به مسئولیت‌های اجتماعی خود و استفاده از ظرفیت‌هایی همچون مشوق‌های مالیاتی و قانون اختصاص یک درصد اعتبارات به ورزش، حمایت مناسبی از ورزش قهرمانی استان در این مقطع حساس داشته باشند.

محمدی‌پور از برگزاری همایش بزرگ پیاده‌روی با عنوان «حامیان کاروان ناگویا» با همکاری هیئت ورزش‌های همگانی خبر داد و گفت: امیدواریم از طریق جذب حامیان مالی در این برنامه، بخشی از هزینه‌های مراسم بدرقه و پاداش مدال‌آوران تأمین شود.

وی پوشش خبری و رسانه‌ای این رویداد بزرگ آسیایی را بسیار مهم ارزیابی کرد و افزود: هر هیئت ورزشی باید به‌صورت مستمر اخبار مربوط به ورزشکاران خود را در قالب خبر، عکس، ویدئو و کلیپ تولید و برای انتشار گسترده در سطح استان و کشور ارسال کند و همچنین هماهنگی لازم با صداوسیما برای تولید محتوا و تبلیغات مرتبط با بازی‌های آسیایی انجام خواهد شد.

مدیرکل ورزش و جوانان استان زنجان در پایان از برگزاری دومین جلسه شورای‌عالی ورزش با حضور اعضای ستاد و شورای‌عالی ورزش در آینده نزدیک خبر داد و گفت: در این نشست، اجرای مأموریت‌های دستگاه‌های مختلف از سوی استانداری پیگیری خواهد شد.

در پایان این جلسه نیز اعضای ستاد ضمن ارائه گزارش از آخرین وضعیت ورزشکاران، نیازها و مشکلات آنان را بررسی و برای رفع مسائل موجود راهکارهای لازم را ارائه کردند.

لازم به توضیح است، دومین جلسه تخصصی کارگاهی ستاد بیستمین دوره بازی‌های آسیایی و پنجمین دوره بازی‌های پاراآسیایی ناگویا ۲۰۲۶ با حضور مدیرکل ورزش و جوانان استان، معاون ورزشی و اعضای ستاد در سالن جلسات اداره‌کل ورزش و جوانان برگزار شد.

 

لینک کوتاه : https://navarnews.ir/?p=5349

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0