افزونه جلالی را نصب کنید. 6 جماد أول 1448 Saturday, 17 October , 2026
♥2

دو واحد صنعتی در زنجان افتتاح شد

  • کد خبر : 6293
  • 23 مهر 1405 - 14:14
دو واحد صنعتی در زنجان افتتاح شد
دو واحد صنعتی با سرمایه‌گذاری یک‌هزار و ۶۹۰ میلیارد تومانی در زنجان افتتاح شد.

به گزارش نه وار نیوز به نقل از مهر ، دو واحد تولیدی ظهر پنج شنبه در شهرک صنعتی شهید شهریاری زنجان با سرمایه‌گذاری ثابت یک‌هزار و ۶۹۰ میلیارد تومان و ایجاد اشتغال مستقیم برای ۳۲۰ نفر، روز پنجشنبه با حضور استاندار زنجان به بهره‌برداری رسید.

 

این دو واحد صنعتی در زمینه تولید کیسه‌های پلی‌پروپیلن بافته‌شده و ارائه خدمات چاپ، برش و بسته‌بندی فعالیت دارند و محصولات آن‌ها در صنایع مختلف از جمله نساجی، سلفون، کاغذ و فیلتر کاربرد دارد.

 

یکی از این واحدها در زمینه تولید انواع کیسه‌های پلی‌پروپیلن بافته‌شده ساده و لمینت‌شده فعالیت می‌کند. این مجموعه با ظرفیت تولید سالانه ۱۳ هزار و ۲۰۰ تن و سرمایه‌گذاری ثابت ۱۹۰ میلیارد تومان راه‌اندازی شده و برای ۱۲۰ نفر اشتغال مستقیم ایجاد کرده است.

 

واحد تولیدی دوم در حوزه چاپ به روش هلیوگراور، برش و خدمات پس از چاپ و همچنین برش و بسته‌بندی کاغذ فعالیت دارد. ظرفیت تولید سالانه این مجموعه ۲ هزار تن است و محصولات و خدمات آن در صنایع تولید سلفون، کاغذ و فیلتر مورد استفاده قرار می‌گیرد.

 

این واحد با سرمایه‌گذاری ثابت یک‌هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان به بهره‌برداری رسیده و برای ۲۰۰ نفر اشتغال مستقیم ایجاد کرده است.

 

استاندار زنجان در ادامه برنامه‌های خود در شهرک صنعتی شهید شهریاری، از سه واحد صنعتی دیگر نیز بازدید کرد و در جریان ظرفیت‌های تولیدی، روند اجرای طرح‌ها و مشکلات پیش‌روی این مجموعه‌ها قرار گرفت.

 

این واحدها در زمینه تولید انواع مرکب چاپ، باتری خودرو و موتورسیکلت، باتری‌های صنعتی، روکش انواع کاغذ و تولید محصولات متنوع فعالیت دارند.

 

در جریان این بازدیدها، فعالان صنعتی مهم‌ترین مسائل و نیازهای خود را در زمینه تأمین گاز، برق و مواد اولیه و همچنین تخصیص ارز موردنیاز برای خرید ماشین‌آلات و تجهیزات مطرح کردند.

 

تأمین زیرساخت‌های موردنیاز و رفع موانع پیش‌روی این واحدها می‌تواند زمینه تکمیل طرح‌های صنعتی، افزایش ظرفیت تولید و ایجاد فرصت‌های شغلی مستقیم و غیرمستقیم برای جوانان استان را فراهم کند.

 

استان زنجان یک‌هزار و ۲۰۰ واحد تولیدی و صنعتی دارد و حمایت از این مجموعه‌ها، رفع موانع تولید و تسهیل سرمایه‌گذاری از جمله الزامات توسعه صنعتی و تقویت اشتغال در استان به شمار می‌رود.

لینک کوتاه : https://navarnews.ir/?p=6293

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0