افزونه جلالی را نصب کنید. 19 ذو الحجة 1447 Thursday, 4 June , 2026
4
مدیرکانون‌های خدمت رضوی استان زنجان عنوان کرد:

برگزاری دهه کرامت با ۴۰ برنامه مختلف در زنجان

  • کد خبر : 4508
  • ۲۹ فروردین ۱۴۰۴ - ۷:۰۰
برگزاری دهه کرامت با ۴۰ برنامه مختلف در زنجان
مدیرکانون‌های خدمت رضوی استان زنجان گفت: همزمان با فرا رسیدن دهه نورانی کرامت پایتخت شور و شعور حسینی با بیش از ۴۰ عنوان برنامه متنوع و اثرگذار مهیای میزبانی از جشن‌ها و آئین‌های ویژه این دهه پرفیض شده است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی نه وار نیوز؛ قاسم محمدی با بیان اینکه همزمان با فرا رسیدن دهه نورانی کرامت پایتخت شور و شعور حسینی با بیش از ۴۰ عنوان برنامه متنوع و اثرگذار مهیای میزبانی از جشن‌ها و آئین‌های ویژه این دهه پرفیض شده است، اظهار کرد: این برنامه‌ها با هدف ترویج فرهنگ رضوی، تقویت باورهای دینی و ایجاد فضای شاد و معنوی در جامعه برگزار می‌شود.

وی بیان کرد: ستاد دهه کرامت استان با مشارکت گسترده دستگاه‌های اجرایی، نهادهای نظامی و انتظامی، و همکاری فعال کانون‌های فرهنگی هنری مساجد، پایگاه‌های بسیج، هیأت‌های مذهبی و سازمان‌های مردم‌نهاد، در قالب هشت کمیته اجرایی و با رویکرد قرارگاهی، اقدام به طراحی و اجرای برنامه‌های متنوع فرهنگی، هنری، ورزشی و اجتماعی کرده است.

این مسئول گفت: این برنامه‌ها با توجه به تقارن با مناسبت‌های مهمی چون میلاد حضرت فاطمه معصومه (سلام‌الله‌علیها)، روز دختر، روز معلم، روز کارگر و میلاد حضرت علی‌بن‌موسی‌الرضا (علیه‌السلام) شکل گرفته‌اند.

مدیرکانون‌های خدمت رضوی استان زنجان با اشاره به اینکه در نخستین روز این دهه مبارک استان زنجان میزبان پرچم متبرک و خادمان حرم مطهر حضرت معصومه (سلام‌الله‌علیها) خواهد بود؛ کاروانی معنوی که با حضور در مناطق مختلف، پیام‌آور نور و معنویت است، ادامه داد: در ادامه دهه نیز کاروان زیر سایه خورشید متشکل از پرچم متبرک و خادمان حرم رضوی، با حضور در جای‌جای استان، فضای روح‌بخشی را برای عموم مردم فراهم خواهد ساخت.

وی ادامه داد: از جمله برنامه‌های شاخص می‌توان به برگزاری نمایشگاه توانمندی‌های خادمیاری با عنوان شکوه خدمت رضوی اشاره کرد و نمایشگاهی که به همراه بازارچه رضوان، الگویی نوین از فعالیت‌های فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی مبتنی بر مشارکت مردمی را به تصویر می‌کشد.

مدیرکانون‌های خدمت رضوی استان زنجان با بیان اینکه در این نمایشگاه، تولیدات فرهنگی، صنایع‌دستی، محصولات مذهبی و فعالیت‌های خدماتی خادمیاران رضوی به نمایش گذاشته می‌شود، افزود: برنامه‌های دهه کرامت با محوریت مساجد، مدارس، مراکز فرهنگی و میادین شهری اجرا شده و تلاش خواهد شد تا با بهره‌گیری از ظرفیت مردمی، فضای معنوی و شادی‌بخشی در سطح استان حاکم شود.

انتهای خبر/

لینک کوتاه : https://navarnews.ir/?p=4508

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.